Made by Homeless

Made by Homeless är ett varumärke där allt som säljs antingen är designat, konstruerat, förpackat eller transporterat av hemlösa. Ett av våra mål med Made by Homeless är att de hemlösa ska bli inblandade i produktionsprocessen och jobba med att utveckla och producera produkterna.

Made by Homeless tar hand om nya idéer och tillämpar forskning, produktutveckling, producering och till slut försäljning via e-handel. Under konceptet ingår också Hemlösas Uppfinnareteam, deras produkter och idéer, samt andra personers uppfinningar och idéer.

https://madebyhomeless.com

En ny produkt inom varumärket kan involvera en eller flera processer, t.ex. bara forskning, produktutveckling eller bara försäljning.
När en produkt eller idé säljs via Made by Homeless så hamnar den under konceptet och varumärket Made by Homeless.

Exmpel

  • Hemlösas Uppfinnareteam säljer sina uppfinningar via Made by Homeless och startade 2013
  • Hemlösas Internationella Melodifestival, en idé som skapades av en privatperson, drivs under varumärket Made by Homeless, med start 2014.
  • Hemlösas Klockor säljs under varumärket Made by Homeless från och med 2018.
  • Hemlösas Bambutandborstar säljs under varumärket Made by Homeless från och med 2019.

Varumärket ”Made by Homeless” är registrerat hos PRV och ägs av Hemlösa.se’s grundare Kavian Ferdowsi. Företaget som säljer produkterna i varumärkets namn heter Toppare AB med momsnummer: SE559134316401 och som har sitt säte i Stockholm. Toppare jobbar i nära samarbete med Hemlösa.se.

Produkter

Detta är en sladdhållare / hörlursladdshållare som är uppfunnen av Hemlösa.se:s grundare Kavian Ferdowsi. Produkten är tillverkad i Sverige och säljs under varumärket Made by Homeless.

Sladdhållaren kan fästas med dubbelhäftande tejp på t.ex. väggar eller möbler. Man kan även skruva fast sladdhållaren på olika ytor genom hålet på baksidan. Det går enkelt att lägga den i fickan eller i väskan när man använder den som hörlursförvaring. Vill man ha den tillgänglig kan man dra en tråd genom hålet och ha den runt nacken.

[/fusion_separator]
[/fusion_text]

[/fusion_gallery]

[/fusion_youtube]

Armbandsuret är skapat av Hemlösa.se:s grundare Kavian Ferdowsi och producerat av bolaget Toppare AB. Produkten säljs under varumärket Made by Homeless på webbsidan www.madebyhomeless.com. På baksidan av klockan är Hemlösas Internationella Flagga inristad på metallen. På framsidan finns antingen Hemlösas Flagga eller ett ankare, som symboliserar stabilitet.

Vårt mål är att de hemlösa ska bli en del i processen vid produktionen av armbandet och förpackning av varorna.

Se mer på webbsidan www.madebyhomeless.com

[/fusion_separator]