Image header

544-0672
123 173 29 32
Gåvor går till den svenska ideella föreningen
Hemlösa.se - Homeless Foundation

Vi söker mobiltelefoner för Hemlösa, både gamla och nya.
Har du någon liggandes? kontakta oss!

0762 66 19 53
info@hemlosa.se

Hemlösas Internationella Melodifestival

Stor internationell musiktävling för de hemlösas skull

Läs mer här

Homeless International Melody Festival

in english

Read more here

Hemlösas Kulturhus är en ny verksamhet som startat i centrala Stockholm där hemlösa kan engagera i med aktiviteter samt att få hjälp och stöd.
Kulturhuset, med tillhörande café, invigdes 2016 i Skanskas lokaler precis bredvid Hotel Sheraton vid Tegelbacken i Stockholm.

Onlinetidningen Stockholm Direkt skrev om händelsen:
Stans hemlösa har fått ett eget kulturhus mitt i city

I en utgåva av tidningen Equmenia från 2015 finns nu en artikel om Hemlösa.se:s ledare Kavian Ferdowsi och hans arbete för hemlösa.

Läs hela tidningen online

Hemlösas
Internationella Flagga

Videoanimering:

För mer information, kontakta Kavian Ferdowsi på 0762 661 953 eller


Hemlösas Tomte information och bilder

Behöver du stöd?

Är du hemlös, fattig eller behöver hjälp med det nödvändigaste?

Vill du hjälpa?

Det finns flera sätt att hjälpa till på:

  • Volontärarbete
  • Kläder och mat
  • Transportmedel
  • Yrkesmässig kunskap
  • Hushållsprodukter
  • ...och mycket mer!


Jobbsökande hemlösa

Gregory Stockholm
Mimoza Shanani Stockholm
Nurullin Ayrat Stockholm
Mudhafar Bunyan Stockholm
Se alla sökande

To be homeless

Tänk om du helt plötsligt blir hemlös, som så många blir i verkligheten. Vi kan också göra dig hemlös på riktigt under några dagar. Det här är ett förslag till alla politiker, chefer, ungdomar och dem som vill trivas mer med sina egna liv.

To be homeless är ett projekt i Hemlösa.se:s regi som går ut på att bli hemlös och leva som en hemlösa under en tid med visst stöd från en utsedd mentor. Har man pengar kan man dessutom betala för upplevelsen och samtidigt stöda de riktigt hemlösa. De som vill prova hemlöshet kan registrera sig här på webbsidan, sen kommer vi överens om ett datum då man lämnar ifrån sig alla sina sina kläder och grejer och istället får gamla och trasiga kläder och får leva på gatan under några dagar.

Projektet börjar sista november 2014 och man kan registrera sig fram tills dess här på webbsidan eller ringa till Hemlösa.se på 0762 66 19 53.

Projektet To be homeless ska spelas in på video och ska till slut bli ett TV-program likt Robinson. Dem som vill kan också ansöka till att vara med i det TV-programmet. Ledaren för Hemlösa.se, Kavian Ferdowsi, kommer vara mentor under projektet och dit deltagarna blir hänvisade till för stöd under upplevelsen.

Normalt kostar det 0-1000 kr för ungdomar och 2000 kr för vuxna, men om man inte har några pengar kan man betala senare. Om man inte har några pengar alls så behöver man inte heller betala.

Pengarna man betalar in går först till den ideella föreningen Homeless Foundation, sedan delas pengarna ut till Hemlösa.se som använder dem på olika sätt som behövs för hemlösa. Bankgirot för inbetalning är 544-0672 och ägs av Homeless Foundation. organisationsnummer är 802488-2873 och organisationen är registrerad hos Skatteverket som en ideell förening.

Vänligen skriv som meddelande att det är för To be homeless.

Vid frågor och diskussion kan du ringa till Hemlösa.se på 0762 66 19 53 eller maila oss på .

Är du villig att möta hemlösheten?Anmälan - To be homeless